– Vi trenger noen som har lyst til å lære og leke med den nyeste teknologien

kontaktTOP

– Vil du bli med i et av Norges mest spennende start-ups?

AYR AS med sin produktportefølje, visjon og arbeidsmiljø er et av Norges mest spennende start-ups. Nå er de på utkikk etter nye hoder i webavdelingen, som skal være med på å forme selskapet.

AYR AS er et kommunikasjonshus. Selskapet er fordelt i to avdelinger; kommunikasjon tar hånd om kommunikasjonsbehovet til bedrifter, med blant annet markedsføring, intern og ekstern kommunikasjon. Infrastruktur tar seg av det tekniske en bedrift har behov for, være seg datamaskiner, telefoni og fiberteknologi, med hovedfokus på skyteknologi. Selskapet har lokaler i Oslo og Fredrikstad.

– Vi vil ha partnere, ikke bare medarbeidere. Folk som vil være med å forme selskapet vårt, som vil være med å gi en ekstra innsats.

Ledergruppen i selskapet har et ønske om å rekruttere mennesker som skal være med i utviklingen av selskapet. Bjørn Niklas Sjøstrøm, administrerende direktør i AYR AS, mener det er viktig at folk ikke bare føler et eierskap til egen arbeidsplass, men også har det.

Nå ser de etter en ny «Junior Webutvikler» som skal jobbe tett med våre kunder og som vet hvordan man jobber prosessuelt.
– Vi trenger noen som har lyst til å lære og leke med den nyeste teknologien. Jeg tror de som brenner for kommunikasjon har større evner til å lykkes i en slik situasjon, og at man liker å lære nye ting. Vår bransje er i stadig bevegelse, så mye av jobben vil være å følge med, eller enda bedre – påvirke! sier Simen A. W. Olsen, kommunikasjonssjef i AYR AS.
Vi er stor tilhenger av lean-utvikling og implementerer mye av det ved hjelp av SCRUM-rammeverket, eller deler av det. Som webutvikler i AYR AS vil man oppleve en hverdag fylt med små og store utfordringer, med nye forretningskonsepter og morsom ny teknologi. Bli med å bygg teknologi som beveger!
Som webutvikler må du ha kunnskap med følgende teknologi:

– HTML5/CSS/SCSS/LESS
– PHP
– WordPress

Det er en fordel om du også har kjennskap til:
– Docker / Kubernetes
– Google Cloud / App Engine / API
– Node.js
– SCRUM

Dersom du har spørsmål eller vil søke på stillingen, kan du sende oss en epost på rekruttering@ayr.no