Endelig et møterom som fungerer! Nå tilgjengelig

Gjør det enklere å ha møter, raskt og effektivt!

Er du lei av et ikke fungerende møterom? Mye tid og frustrasjon går med i møterom på grunn av manglende, defekt eller ineffektivt utstyr. Dette skal vi, sammen med Google, bekjempe. Endelig har Googles Meet-pakke kommet til Norge! Den er enkel å betjene, rask og effektiv.

 
I løpet av få minutter kan du ha denne ferdig oppsatt på ditt møterom.

(mer…)

– Vi trenger noen som har lyst til å lære og leke med den nyeste teknologien

kontaktTOP

– Vil du bli med i et av Norges mest spennende start-ups?

AYR AS med sin produktportefølje, visjon og arbeidsmiljø er et av Norges mest spennende start-ups. Nå er de på utkikk etter nye hoder i webavdelingen, som skal være med på å forme selskapet.

AYR AS er et kommunikasjonshus. Selskapet er fordelt i to avdelinger; kommunikasjon tar hånd om kommunikasjonsbehovet til bedrifter, med blant annet markedsføring, intern og ekstern kommunikasjon. Infrastruktur tar seg av det tekniske en bedrift har behov for, være seg datamaskiner, telefoni og fiberteknologi, med hovedfokus på skyteknologi. Selskapet har lokaler i Oslo og Fredrikstad.

– Vi vil ha partnere, ikke bare medarbeidere. Folk som vil være med å forme selskapet vårt, som vil være med å gi en ekstra innsats.

(mer…)

Høsten er her!

Er din bedrift ajour etter sommerferien?

bench-fall-park-rest-40884

Tilbake til hverdagen

Snart begynner togene å gå normalt igjen, barna er tilbake på skolen og man begynner å komme seg ajour på jobb etter en velfortjent pause.

Å komme tilbake til hverdagen kan gi mye stress, og det er ofte mye som må ordnes med en gang. Dette gir utslag på stressnivå og små utfordringer kan lett bli store problemer. Fungerer ikke printeren? Da kan dagen være ødelagt.

(mer…)

5 gode grunner til at bedrifter bør ha gratis WiFi til kundene sine

Social WiFi 2

89% av oss nordmenn eier og bruker en smarttelefon. Vi bruker nett på mobil og nettbrett til alt fra å høre på musikk på trening, finne ut hvordan vi kan komme oss fra a til b, tå prate med venner, dele bilder og mye mer. Vi er vant med å kunne bruke internett når som helst og hvor som helst og det gjør oss komfortable å vite at vi har dette i lomma til enhver tid. Å tilby kundene dine gratis nettverk er hyggelig for kundene og kan være gull verdt for deg og bedriften din. Her får du noen grunner til hvorfor vi anbefaler å tilby kundene dine gratis WiFi.

(mer…)