Dette bør bedriften din gjøre i 2019

nyttårsforsetter for bedriften

Legg nyttårsforsetter som vil ha betydning for bedriften din gjennom hele det kommende året.

 

Vi nærmer oss jul og et nytt år med stormskritt, og du har sikkert bare noen få arbeidsdager igjen i 2019. De fleste av oss bruker romjulen på å tenke på det kommende året, hvilke mål vi setter oss og hva slags nyttårsforsett vi har for det kommende året. Men når man hører nyttårsforsett tenker man gjerne på at man skal slutte å snuse, trene mer og spise mindre godteri. Nyttårsforsett trenger absolutt ikke til å kun gjelde på det personlige plan, du kan lage virkningsfulle og gode nyttårsforsett for bedriften din. Et nyttårsforsett er tross alt et valg om å gjøre noe annerledes for å skape en positiv forandring.

Vi har laget en liste over hva du bør gjøre mer av i 2019 for å gjøre forandringer som betyr noe for bedriften din.

 

  • Gjør mer av det du synes er gøy

Hvordan vil det påvirke bedriften min tenker du kanskje? Vi tenker at du bør gjøre det du synes er gøy og det som du er best på. De mer kjedelige oppgavene bør du delegere bort eller leie inn folk til. For det du synes er kjedelig, er det noen andre som synes er kjempegøy! På denne måten får du frigjort mer tid til de tingene som faktisk betyr noe for deg og bedriften din.

 

  • Jobb smartere og få gjort mer

Uansett hva slags bedrift du har finnes det en rekke programmer som som kan gjøre arbeidsdagen din mer effektiv og som gjør at du kan jobbe smartere. Finner du de riktige programmene kan du faktisk få gjort mer, og mer av de riktige tingene.

 

  • Bruk ressurser på digitalisering

Hvor lenge siden er det du oppdaterte nettsiden din? Er den i det hele tatt mobilvennlig? Når du ut til kundene dine med blogg, søk eller e-postmarkedsføring? Om du ikke har prioritert dette og laget en klar plan for å være tilstede online, er dette noe du absolutt bør gjøre i det kommende året.

 

  • Bli bedre på kommunikasjon

Misforståelser, ikke tydelige beskjeder og mangel på kommunikasjon skaper frustrasjon og unødvendige situasjoner både med ansatte og kunder. Man kaster rett og slett bort verdifull tid, som kunne vært brukt annerledes om man hadde hatt de riktige kommunikasjonsformene som fungerer for din bedrift. Med dette nyttårsforsettet og tydelige avklaringer vil gjøre arbeidshverdagen bedre for alle.

Har du lyst på mer informasjon om Google G Suite?