Ved hjelp av Google sine produkter og tjenester kan vi levere digital skilting og reklame. Dette gir uendelige muligheter. Se gjennom noen av brukercasene under for å bli inspirert.

Brukercase 1:
Virtuell butikk
Med touchskjerm kan en butikk utvide sitt sortiment til å også inkludere varer som kan bestilles på nett, men ikke er på lager i butikken. La kunder scrolle gjennom og lag en virtuell butikk.

Brukercase 2:
Reklame
Erstatt fysiske reklameplakater med en skjerm. Oppdatering og endring av innhold gjøres effektivt, når som helst, og fra hvor som helst.
Brukercase 3:
Informasjonsskjerm
Uansett om det er en liten eller stor bedrift, går det enormt mye tid med til informasjon til, og mellom, ansatte. Og hvor mye får de ansatte med seg av dette? Sett opp infoskjermer. Informasjon som nyheter, rutiner og mål blir da effektivt levert til ansatte.
Brukercase 4:
Resultater
Hvordan går det med salg? Hvordan går det med support? Ved hjelp av en skjerm som har informasjon hentet fra CRM, prosjektstyringsverktøy eller andre tjenester vil dere til enhver tid ha oversikt. Dette gir et konstant jag om å bli bedre, og føre selskapet fremover. Feire suksessene, og legg planer for å løse utfordringene.

Google Chromebit eller Chromebox kobles til en skjerm. Ved hjelp av en lisens kan disse enhetene kontrolleres og fjernstyres. Dette gjør at et hovedkontor kan administrere enheter uavhengig av lokasjon. En Chromebase har innebygget skjerm og vil kunne brukes på samme måte.

Chrome Sign Builder er en medfølgende tjeneste man kan bruke til å levere innhold. Her vil man fra administrasjonskonsollen kunne fra hvor som helst legge ut, og endre innhold på skjermer over hele landet.

Dette er perfekt kombinasjon med G Suite som man kan bruke til å lage, og redigere, innholdet. Les mer om G Suite her

Gjør din bedrift og ditt budskap synlig med digital skilting!