G Suite er Googles egen kontorpakke. G Suite er fra bunnen av laget med tanke på samarbeid, tilgjengelighet og sikkerhet. Med G Suite kan du dele dokumenter med dine kollegaer og dere kan begge arbeide med de samme dokumentene, og se endringer i sanntid. Sammen med versjonslogg, kommentarer og samtalemuligheter integrert i løsningen har du alt du trenger uten å måtte bytte mellom tunge programmer som spiser kapasitet. Det beste av alt er at hele løsningen er tilgjengelig i nettleseren din, på tvers av alle enheter. Det spiller ingen rolle om du foretrekker å jobbe på toget, bussen, på kafé, på kontoret, eller fra din egen stue. Uansett hvor du er i verden er det eneste du trenger en enkel enhet å jobbe fra.
Alle har vi opplevd trøbbel med datamaskiner. Harddisker kan ryke, minne kan bli dårlig, og batteritiden kan bli lik null. Med G Suite kan du føle deg trygg på at arbeidet ditt ikke forsvinner. Alt arbeid som gjøres synkroniseres automatisk mot Googles egen skytjeneste så fort det er utført. Hvis du skulle befinne deg i en situasjon hvor du ikke har tilgang til internett, eller hvis nettilgangen din plutselig skulle brytes trenger du ikke å bekymre deg. Du kan arbeide uten nettilgang, og Google synkroniserer helt automatisk arbeidet ditt når du igjen kobler deg til internett. Det beste av alt er at du har ubegrenset med lagringsplass!
I tillegg til alt dette får du selvfølgelig tilgang til e-post gjennom Googles velkjente Gmail-løsning som har vært en av verdens mest populære web-baserte epost-tjenester i en årrekke allerede. Med G Suite får du også videokonferanser i form av Hangouts, Meet, chat, skreddersydde nyheter basert på hva du er interessert i, kalender og en helt egen notisblokk. Alt dette og mer styres sentralt fra G Suites adminpanel. Her kan administratoren din utføre daglige oppgaver som å legge til og fjerne brukere, og helt enkle administrative oppgaver. I tillegg åpner det for mer avanserte oppgaver som å bestemme hvilke mailprotokoller som skal være tilgjengelige, rute e-post gjennom tredjeparts-servere, og påtvungne sikkerhetstiltak for bedriften. Administratorverktøyet gir også mulighet til å styre tilgangsnivåer.

Revolusjoner din arbeidshverdag med mulighetene som finnes hos Google!