G Suite er Google sin egen kontorpakke, og er laget med utgangpunkt i effektivt samarbeid, tilgjengelighet og sikkerhet. Med Google G Suite har du alt du trenger – når du trenger det. G Suite passer til alle bedrifter – uansett om det er en stor, middels eller liten bedrift.

 

Appene du trenger

Google G Suite har en rekke apper du trenger til arbeidshverdagen, og du får alt i en og samme pakke. Gmail for bedrift, kalender som du kan dele med dine kollegaer, videomøter med Google hangout, dokumenter, regneark og skylagring via Google Disk er alt inkludert i G Suite-pakken.


Alt i nettleseren

La oss gi deg en liten intro på hvordan du kan bruke G Suite i din bedrift. For å starte med det beste først, hele programmet er tilgjengelig i nettleseren din og kan brukes både på pc, mobil og nettbrett. Med andre ord så er det hadebra til å bytte mellom tunge programmer som spiser av kapasiteten din. Så her er det bare å åpne en nettleser og logge seg på.

 

Lagring

Setningen «har du husket å lagre?» og å taste inn Ctrl + S med jevne mellomrom er noe du ikke trenger å tenke på lenger. Alt arbeid du gjør blir synkronisert automatisk mot Google sin egen skytjeneste Google Drive så fort det er utført. Om du er et sted hvor du ikke har nettilgang eller om Wifien plutselig skulle koble seg ut, så trenger du ikke å bekymre deg. Med en gang du har internett igjen, så vil Google synkronisere arbeidet ditt helt automatisk. I tillegg har du ubegrenset med lagringsplass.

 

Samarbeid

Dokumenter, regneark og presentasjoner finner du også i G Suite. Forskjellen er at du her kan samarbeide med kollegaer i sanntid, hvor alle som har tilgang til dokumentet kan gjøre endringer og få oppdatert hva som skjer med en gang det blir gjort. Istedet for å sende versjoner frem og tilbake som vedlegg på mail, kan du nå lett dele og samarbeide med kollegaene dine både på alle slags prosjekter.

 

Kommunikasjon

I tillegg får du selvsagt tilgang til e-post gjennom Googles velkjente Gmail-løsning, som er en av verdens mest brukte webbaserte e-posttjenester. AYR kan også hjelpe til med å migrere din gamle e-post til den nye, slik at du ikke går glipp av verdifull informasjon.

 

Pris

For godt til å være sant, tenker du? Når det er så mange bra egenskaper, så koster det vel skjorta da? Greia er at det ikke koster mye heller. Mest sannsynlig kommer det til å være en rimeligere løsning enn den du har i dag, i tillegg til at du og hele bedriften din vil jobbe mer effektivt.

Alle disse appene (og mye mer) er inkludert i Google G Suite:

  • Gmail
  • Google Disk
  • Google dokumenter, regneark, presentasjoner og forms
  • Google Kalender
  • Google Meet

Vil du bestille G Suite? Fyll ut skjemaet


Revolusjoner din arbeidshverdag med mulighetene som finnes hos Google!