– Et godt arbeidsmiljø er når alle oppriktig ønsker at sine kollegaer skal lykkes

thehub_vildemedia_ayr_bilde3

AYR AS søker nye medarbeidere til vår helt nye stilling, Direkteselger. Vi ser etter utadvendte og entusiastiske medarbeidere. Vi har en god blanding av ansatte med variert erfaring og utdannelse.

Det viktigste er at du har lyst til å lykkes og forstår at det ligger masse hardt arbeid bak det å lykkes. Vi er opptatt av at alle har en god forståelse av de produktene de selger og derfor bruker vi tid på kursing. Har du lyst å lære og å selge, gir vi deg verktøyene. For å lykkes hos oss er de viktigste egenskapene at man er utadvendt, har lyst å lære og klarer å jobbe hardt.

 

Se stillingannonsen her

Alle blir mer motivert når man får en eierfølelse til arbeidet man gjør. Det som gjør oss unikt er at vi ønsker å gå det neste steget å faktisk gjøre alle til medeiere i selskapet. Det gjør noe med de som starter hos oss når det går opp for de at faktisk er eierne av selskapet. Når de begynner å mene noe om produktutviklingen, arbeidshverdagen og tar tak i trivselen på arbeidsplassen fordi de faktisk har et medansvar.

«Noe av det som er viktigst for meg er variasjon og arbeidsmiljø.»

«Når jeg startet så var det mye variasjon, og jeg snakket med mange forskjellige mennesker. Nå har jeg ansvaret for vekst- og attføringsbedrifter i Norge, hvor jeg leverer skytjenester og telefoni. Det er fremdeles mye variasjon, og det liker jeg godt. Det er mye av grunnen til at jeg liker å jobbe her.» – Marianne Vestheim, Account Manager i AYR.

Et godt arbeidsmiljø er når alle oppriktig ønsker at sine kollegaer skal lykkes og man aktivt forsøker å hjelpe hverandre til å lykkes. For å lykkes må man føle seg som en del av et felleskap, vi ønsker at alle ansatte er med og skaper et arbeidsmiljø som gjør at vi har det gøy på jobb.

Når man føler og har et reelt eierskap til jobben sin, er man både med og påvirker hvordan selskapet skal se ut i fremtiden, men får også ta del i verdiskapningen.

 

Se stillingannonsen her

Ved spørsmål om stillingen, ta kontakt med Bjørn Niklas Sjøstrøm på rekruttering@ayr.no eller telefon 905 86 616.