Høsten er her!

Er din bedrift ajour etter sommerferien?

bench-fall-park-rest-40884

Tilbake til hverdagen

Snart begynner togene å gå normalt igjen, barna er tilbake på skolen og man begynner å komme seg ajour på jobb etter en velfortjent pause.

Å komme tilbake til hverdagen kan gi mye stress, og det er ofte mye som må ordnes med en gang. Dette gir utslag på stressnivå og små utfordringer kan lett bli store problemer. Fungerer ikke printeren? Da kan dagen være ødelagt.

Det er lett å bli overveldet tilbake i hverdagen, det er da viktig å ta et steg tilbake og se “hva kan vi gjøre for å få en enklere hverdag?”.

 

Arbeidsdagen er mye mer effektiv med fungerende, stabile systemer og tjenester på jobben. Vi mener det er viktig at bedrifter fokuserer på det som er viktig for egen fremgang, i stedet for å bruke verdifull tid og mye frustrasjon på oppgaver som er utenfor bedriftens kjerneoppgaver, eks. at mail eller internett ikke fungerer. Det viktigste er at ting bare fungerer, og at man slipper å måtte ta hånd om alt dette vedlikeholdet på egenhånd.

pexels-photo-140945

Gjør ting enklere for deg selv

Vi hjelper mange med den daglige driften og vedlikeholdet av systemer. Dette frigir tid og ressurser slik at bedriften får fokusert på det de gjør best. Outsourcing kan ha både positive og negative sider. For å få god utnytte av outsourcing er det derfor viktig å se på hvilke aspekter av arbeidet det vil lønne seg å sette ut til andre. Kommunikasjon og web er gode eksempler på tjenester som har god nytte av å settes ut til selskaper som fokuserer på dette og har bedre kapasitet til å drifte og vedlikeholde tjenestene.

«Der jobb kan bli gjort bedre på utsiden(av selskapet, journ.anm) enn innsiden, bør vi gjøre det.»

Alphonso Jackson – Tidligere USAs minister for byutvikling og boligpolitikk

 

Ta kontakt med oss i dag på tlf 459 69 999, så kan vi gjøre din arbeidshverdag enklere!