Synlighet

Søkemotoroptimalisering (SEO) er et viktig element for å bli mer synlig på nett. Ved å optimalisere nettsiden din gjør dette at nye og eksisterende kunder finner frem til deg og ditt produkt. Målet er å bli mer synlig i søkemotorer, som for eksempel Google.
For å bli synlig på nett starter vi arbeidet med en grundig analyse, der vi avdekker hvilke ord og fraser som er naturlig for din bedrift, din bransje og for potensielle kunder. Med den kunnskapen kan vi lage en plan for å skape gode resultater.

AYR har lang erfaring og god kunnskap om SEO, noe som vi gjerne deler med våre kunder.

Annonsering på nett

Google AdWords er en svært effektiv og målbar kanal for annonsering, hvor du kun betaler per klikk. Med Google Adwords får du et en målrettet markedsføring med nøye utvalgte søkeord, som passer til din bedrift.AYR hjelper deg i gang med oppsett av Google Adwords, velge ut skreddersydde søkeord og analyse av resultatene.

Google Display Network er en del av Google sin annonseplattform AdWords. Med Google Display Network kan man både vise bilde- eller videoannonser på hundretusenvis av nettsider, som har partnerskap med Google.AYR kan hjelpe deg med alt fra å legge strategi for Google Display Network, til grafisk utforming av annonser og måling av resultater.

Møt kunden som er på jakt etter ditt produkt
– i samme øyeblikk som de søker.

E-postmarkedsføring

Å kommunisere med kunder via e-post er en effektiv og rimelig måte å drive med digital markedsføring. Studier viser også at e-post er den mest lønnsomme markedsføringskanalen du kan ha.

AYR benytter seg av Mailchimp for e-postutsendelser. Med ferdiglagde maler er det enkelt å legge inn grafiske elementer og tekst til nyhetsbrev til dine epostlister. Skal din epostmarkedsføring virke er det viktig at du har en plan for satsningen og at du kontinuerlig pleier kontaktene på dine epostlister med interessant og relevant informasjon. Lykkes du med dette vil din epostmarkedsføring garantert bli en svært lønnsom markedsinvestering.

MailChimp_Logo_LightBackground

Nå ut til dine kunder!