Bakgrunn

AYR ble stiftet under nåværende navn i 2015, men har røtter helt tilbake til 2009 som en av de første Google-partnerne i Norge. I 2016 ble firmaet slått sammen med daværende Nconel, og har siden da vært drevet i sin nåværende form. AYR har som mål å være den beste Google-partneren i Norge, og vi jobber knallhardt hver dag for å nå målene vi setter oss. Vi er på konstant leting etter de beste menneskene og de beste partnerne som kan gjøre din kundeopplevelse enda bedre.
 

Vår visjon

Vi ønsker å være den beste Google-partneren i Norge. Vi skal være ditt naturlige kontaktpunkt hvis du har spørsmål eller ønsker å vite mer om mulighetene med Google. Gjennom Googles teknologi ønsker vi å bidra til en sikrere og mer effektiv IT-hverdag for alle.
 

Hvordan vi jobber

Vi jobber med prosjekter, og en trinnvis prosess for gi en så smidig overgang som mulig for hver enkelt kunde. Enten det er snakk om migrering av epost, eller et stort prosjekt med flere løsninger, gjør vi dette steg for steg. Gjennom kontinuerlig dialog med din personlige kontaktperson og tekniske ressurser vil vi gå hele løpet fra start til slutt sammen med kunde.

Alle prosjekter hos AYR vil ha en prosjektleder som skal sikre fremgang i prosjektet, og ha oversikt over både kundens og AYR sitt arbeid. Vi skal være en støtte for deg i alle av prosjektets eller migreringens faser.
 

For oss handler det om å skape gode opplevelser!