– Vil du bli med i en av Norges mest spennende startups?

untitled-14

Med sin produktportefølje, visjon og arbeidsmiljø er AYR AS en av Norges mest spennende start-ups. Nå er de på utkikk etter nye hoder i salgsapparatet, som skal være med på å forme selskapet som selger og gründer.

AYR AS er et kommunikasjonshus. Selskapet er fordelt i to avdelinger; kommunikasjon tar hånd om kommunikasjonsbehovet til bedrifter, med blant annet markedsføring, intern og ekstern kommunikasjon. Infrastruktur tar seg av det tekniske en bedrift har behov for, være seg datamaskiner, telefoni og fiberteknologi, med hovedfokus på skyteknologi. Selskapet har lokaler i Oslo og Fredrikstad.

 

– Vi vil ha partnere, ikke bare medarbeidere. Folk som vil være med å forme selskapet vårt, som vil være med å gi en ekstra innsats.

Ledergruppen i selskapet har et ønske om å rekruttere mennesker som skal være med i utviklingen av selskapet. Bjørn Niklas Sjøstrøm, administrerende direktør i AYR AS, mener det er viktig at folk ikke bare føler et eierskap til egen arbeidsplass, men også har det.

– Vi vil ha folk som ønsker å lykkes fortsetter Bjørn Niklas.

 

Søk på stilling hos AYR AS eller se stillingsbeskrivelse.

 

 

I stor utvikling

Selskapet har vokst mye de siste 8 månedene, fra 4 til 19 ansatte. I Oslo flyttet selskapet fra et lite kontorlokale til 200 kvm med nyoppussede lokaler i Dronningens gate, rundt 10 minutter fra Jernbanetorget. I Februar 2017 ble det etablert et Fredrikstad-kontor, som i dag har 7 ansatte, i Mosseveien 3.

 

I selskapets ledelse sitter Bjørn Niklas Sjøstrøm, som blant annet har jobbet som salgsdirektør i Telia Sonera (tidligere Netcom). Han tar med seg over 15 års erfaring med salg og ledelse i selskapet. I tillegg til å være administrerende direktør i AYR har han også en rekke styreverv i forskjellige selskaper, blant annet Hadeland Energi AS. Sammen med Bjørn Niklas sitter Simen A. W. Olsen, som etablerte et mediebyrå tilbake i 2009. Bak seg har han en rekke verv innen frivilligheten, i dag sitter han i sentralstyre til Hyperion – Norsk Forbund For Fantastiske Fritidsinteresser.

 

AYR AS ønsker å vokse videre, og stillingen de ønsker å fylle nå er Account Manager. Rollen innebærer å bygge opp kunderelasjoner, følge opp kunder i prosjektene og være god rådgiver for kundene.

 

– Jeg tror de som brenner for kommunikasjon har større evner til å lykkes i en slik stilling, og at man liker å lære nye ting. Vår bransje er i stadig bevegelse, så mye av jobben vil være å følge med, eller enda bedre – påvirke! sier Simen A. W. Olsen, kommunikasjonssjef i AYR AS.