Velkommen til AYR

kontaktTOP

IT skal være enkelt for deg og din bedrift.
 

Hva er passordet til e-postkontoen min? Hvordan får jeg jeg lagt ut bilder på nettsiden vår? Hva er egentlig Google Adwords?

IT er for de aller fleste norske bedrifter en svært viktig del av selskapet. Kommunikasjon mellom ansatte og kommunikasjon med kunder skjer i stor grad via e-post, nettsider, telefon og sosiale medier. Utviklingen går raskt, og man må følge med for å få med seg oppdateringer og nyheter om hva som er det siste nye.

Ikke alle bedrifter har en stor IT-avdeling som kan ta seg av alle IT-spørsmålene. Ofte blir det til at daglig leder blir sittende med IT-oppgavene. Tid han eller hun ofte ikke har så mye av. Tid som heller kunne blitt brukt på kunder, og på ansatte.

 

Det er her AYR kommer inn i bildet. Vi ønsker å gjøre IT enkelt for deg og din bedrift. Bedre oversikt og større brukervennlighet mener vi er nøkkelen til fremtidens suksess. Din bedrifts suksess.

 

Ved å samle IT-verktøyene som brukes hver dag, året rundt på et sted, får du mer tid på å bruke på det som faktisk er viktig for deg og din bedrift. Vi ønsker at du skal lykkes, og hjelper deg gjerne på veien.

All Year Round.