Ønsk Tri og Leif velkommen til AYR AS!

nyeoktober

Vi vokser stadig, og som et steg i riktig retning har vi fått nye ansatte. Den 10. oktober 2016 derfor begynte Tri Nguyen og Leif Eiksund hos oss som Account Manager i Oslo. Vi gleder oss masse til å bli kjent med de, så vi tok en prat for å bli litt kjent.

«Jeg ønsker meg en arbeidsplass som legger til rette for at jeg trives og lykkes i det arbeidet jeg gjør. At det gir muligheter for fremtiden og at det utfordrer meg og utvikler meg som person.»

Tri Nguyen er 27 år, født i Stavanger, oppvokst på Konsvinger og det siste året har han bodd i Oslo. Det siste året har han jobbet hos Verisure med salg av alarmtjenester. «Det er alltid spennende med nye utfordringer, spesielt syntes jeg prosessen til AYR er spennende. Jeg gleder meg til å lære mer om IT og hva det kan gjøre for bedrifter i fremtiden.»

Sammen med Tri starter også Leif Eiksund. Leif er 25 år fra Hurum, kommer fra telemarketing-bransjen, og trives veldig å jobbe med kunderelasjoner. Han har nå tatt steget videre som Account Manager. Vi spurte hva som gjorde at han søkte hos oss, og han kunne fortelle at det var muligheten til å jobbe med egen portefølje som trigget mest. Han har en utdannelse i Markedsledelse som han mener vil passe bra med jobben hos oss. «Jeg syntes kunderelasjoner er gøy, som et konkurransemenneske er jeg opptatt av målbarhet. At det kan måles basert på innsats og ferdigheter er veldig spennende». På fritiden er de begge sportsidioter, Tri liker fotball, volleyball og svømming. Leif driver mye med håndball.

Vi gleder oss til å bli mer kjent med gutta!