Google Cloud partner badge

  Digital Signage

  Digital signage er en I stedet for å bruke reklameplakater i butikkvinduet eller ha en håndskrevet meny i en restaurant, så kan man bruke digitale skjermer både for å vise reklame eller nyttig informasjon. Med Digital signage fra Google kan du gjøre lage effektivt innhold som treffer målgruppen, og som er enkelt og raskt å endre når du selv vil.

  Mulighetene er uendelige med digitale skjermer, og er noe som mange bedrifter vil ha god nytte av. Her er noen grunner til hvorfor man bør vurdere digitale skjermer til bedriften:

  Oppmerksomhet - digitale skjermer er et blikkfang! En statisk plakat vil være lik, mens med skjermer kan man både ha rullerende bilder eller video som en del av innholdet.

  • Endringer - det er enkelt og raskt å endre på innholdet på skjermene og dette kan gjøres direkte fra hovedkontoret.
  • Tilgjengelighet - du har oversikten på hver enkelt skjerm og hvilket innhold som vises - uansett hvor du i verden du er.
  • Rimelig over tid - det vil være en kostnad å starte opp med digital signage, men dette er noe som man sparer inn over tid. Om man i dag bruker plakater, slipper man å skulle produsere og frakte plakater hver uke, noe som er en kostnad som vil være konstant.

  Hvordan gå i gang med Digital signage?

  Du bruker en Chromebit eller Chromebox fra Google, som du kobler til en skjerm. Sammen med lisenser på disse kan du fjernstyre innholdet på skjermene, noe som gjør det enkelt og effektivt å gjøre endringer.

  Google har også et eget program som heter Chrome Sign Builder. Dette kan du bruke for å lage - og legge ut innhold på skjermene. Om du sitter på hovedkontoret i Bergen, kan du med noen tastetrykk oppdatere skjermene over hele landet. Dette gjør at du lett kan sjekke at det er riktig kampanje som er på plass - og at det er likt i alle butikkene.

  Som med alle produktene fra Google er brukervennlighet utgangspunktet også for Digital signage, slik at det skal være enkelt å bruke og være en effektiv løsning for din arbeidshverdag.

  Vil du vite mer om Digital Signage?

  Fyll ut skjemaet under, og vi kontakter deg for en hyggelig prat.