Google Cloud partner badge

  Google Cloud Platform

  Google Cloud Platform er Google sin egen skylagringstjeneste, og er et sikkert og smart alternativ om bedriften tenker å bytte ut sine fysiske servere med skylagring.

  Om du allerede bruker G Suite, så vil dataene dine lagres i skyen på Googles servere, som er tilgjengelig når som helst og på hvilken som helst enhet. I tillegg kan man også gå dypere i bruken, som gjør at bedriften kan ha god bruk for Google Cloud Platform.

  Google Cloud Platform lar bedrifter bruke Google sin egen infrastruktur og arkitektur, som betyr at du ikke lenger trenger hele spekteret av fysiske servere. For deg betyr det at du ikke trenger å tenke på vedlikehold av servere, ikke opphold når det er sikkerhetsoppdateringer og dataene dine er lagret trygt og sikkerhetskopiert på 18 ulike steder.

  Googles Cloud Platform gjør at du kan lagre enorme datasett (ting som ikke ville fungere for å holde i Drive). I tillegg til enkel lagring kan du også bygge, teste eller distribuere egne programmer eller nettsteder ved hjelp av denne skyløsningen.

  Noen gode grunner til å velge Google Cloud Platform:

  • Kostnadseffektivt - du har god oversikt over hva det koster, og du betaler bare for det du faktisk bruker
  • Sikkerhet - Google har stort fokus på å holde dataene dine trygge.
  • Skalerbart - løsningen vokser i takt med bedriften, slik at du enkelt kan få mer kapasitet om du trenger det.

  Google Cloud Platform er et spennende univers, hvor man vil finne mange muligheter og funksjoner både for bedrifter, IT-avdelinger og utviklere.

  Vil du vite mer om Google Cloud?

  Fyll ut skjemaet under, og vi kontakter deg for en hyggelig prat.