Google Cloud partner badge

  Hva er G Suite?

  G Suite er Google sin egen programpakke for bedrifter med de viktigste verktøyene du trenger for kommunikasjon, lagring og samarbeid i arbeidshverdagen.

  Appene du trenger

  Google G Suite har en rekke apper du trenger til arbeidshverdagen, og du får alt i en og samme pakke. Noen bruker du allerede til daglig, mens andre programmer er noe du kan få god nytte av for å jobbe mer effektivt. Gmail for bedrift, kalender som du kan dele med dine kollegaer, videomøter med Google hangout, dokumenter, regneark og skylagring via Google Disk er alt inkludert i G Suite-pakken.

  Alt i nettleseren

  Det som skiller G Suite fra andre tilsvarende verktøy er at hvert program kommer som en webapplikasjon, som du får tilgang til via nettleseren din. Så i stedet for å åpne et program som ligger på pcen, så åpner du chrome, firefox eller en annen nettleser med brukeren din og du får her tilgang til alt.

  Fordelen er at du har tilgang til alt du har lagt inn på brukeren din, som for eksempel e-poster, foredraget du skal ha i neste uke, bilder fra det nye kontoret, budsjettet for neste måned, absolutt alt er tilgjengelig uansett hvor du er. Alt du trenger er en nettleser.

  Selv om du trenger en nettleser betyr det ikke at du trenger internett hele tiden. Du kan likevel logge deg på, få tilgang til dokumentene dine og gjøre endringer. Når du er tilbake på internett vil G Suite automatisk oppdatere og lagre endringene. G Suite passer både for små, mellomstore og store bedrifter. Med Google G Suite har du alt du trenger – når du trenger det.

  Vil du vite mer om G suite?

  Fyll ut skjemaet under, og vi kontakter deg for en hyggelig prat.